Servicii

 

Atenția deosebită cu care ne tratăm oaspeții este cheia serviciilor de calitate pe care le oferim. Personalul nostru este bine pregătit pe toate nivelele și specializat pentru a vă asigura cele mai înalte standarde de calitate.

Mesele servite oaspeților noștri sunt foarte atent pregătite de bucătarii noștri, bogate în alimente provenit din economia locală. Utilitățile moderne ale bucătăriei vor satisface cele mai rafinate gusturi și fără eforturi pentru adaparea la diferite regimuri alimentare.

La centrul rezidențial Casa Octavian personalul dedicat este atent și oferă asistență cu privire la respectarea medicamentației prescrisă de către medic. Se asigură că oaspeții noștri păstrează o igienă adecvată pe toată perioadă șederii.

Rezidenții vor fi înscriși obligatoriu la un medic de familie pentru a putea primi sprinjin de specialitate atunci când este nevoie.

Servicii suplimentare

La cererea rezidenților se pot solicita următoarele servicii, cu costuri suplimentare:

  • fizio-terapie
  • masaj
  • excursii
  • clase de gimnastică
  • ateliere de creație

Despre dotările și facilitățile Casei Octavian puteți citi mai multe la secțiunea Facilități.

Întrebări frecvente

Cum mă înscriu?

Pentru înscriere puteți apela telefonic la 0730 028 504 sau completați formularul de înscriere și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp.

Cât costă?

Costurile serviciilor oferite variază între 1800 și 2500 de lei lunar, diferențele fiind în funcție de nevoile fiecăruia.

Ce dotări au camerele?

Camerele sunt dotate cu minibar, frigider, televizor, internet wireless și grup sanitar propriu.