Casa Octavian, tursim pentru seniori în Bucovina

Bun venit la Casa Octavian

Suntem sprijinul de care ai nevoie.

Îți oferim casa noastră și te acceptăm ca pe un membru al familie noastre.
Un loc exclusiv situat în Sucevița, unde natura și standardele ridicate se întâlnesc în armonie.

Sucevița MănăstireaSucevița este cunoscută ca o destinație de vacanță în Bucovina, un loc unde poți să te bucuri de tradiții autentice. Un colț de rai unde oamenii trăiesc în sânul pădurii, pe cursul râului Sucevița – unde mai poți zări câte un păstrăv înnotând printre pietrele desprinse din munți. Recent Sucevița a devenit stațiune de interes național, ceea ce va contribui la îmbunătățirea infrastructurii locale și va atrage atenția asupra comorilor vii din zonă. Povestea Suceviței începe cu construcția mănăstirii, în jurul căreia s-a construit această frumoasă așezare. Mănăstirea Sucevița este monument protejat UNESCO. Foarte aproape de municipiul Rădăuți, centrul economic și cultural al acestei grădini care poartă numele de Bucovina. Pe scurt, în lung și-n lat de-ar fi să „inventariem” comorile naturale și culturale ale Bucovinei.. am spune o poveste luungă, cât o seară-n jurul focului.

Casa OctavianCasa Octavian, vine în sprijinul tău – oferind din toată inima cele mai bune servicii și facilități pentru familia ta. Experiența echipei noastre este foarte vastă și începe cu activitate în domeniul turismului. Managerii noștri au administrat o serie de pensiuni, hoteluri și restaurante – unde au învățat să ofere experiențe memorabile oamenilor pe care i-au avut ca oaspeți. Ulterior unii dintre ei s-au specializat activând chiar în domeniul centrelor rezidențiale pentru bătrâni în țări foarte dezvoltate. Cu experiența cumulată au revenit acasă pentru a oferi și aici servicii la același standard de calitate.

Este vorba de mai mult decât un spațiu de locuit. Oferim confortul, siguranța și liniștea de care ai nevoie. Fiecare dintre noi este diferit, poate avea nevoie speciale și garanția că va fi îngrijit corespunzător. Personalul nostru este compus din oameni profesioniști. Ei își investesc toată energia pentru a face fiecare zi frumoasă și specială, pentru a aduce activități atractive și stimulante tuturor rezidenților noștri.

La Casa Octavian bucătăria este bazată pe o dietă sănătoasă, folosind multe ingrediente locale pregătite cu drag. Servirea ireproșabilă se face într-un cadru familiar și curat la standarde înalte. Personalul nostru stă la dispoziția rezidenților pentru a purta de grijă și răspunde tuturor nevoilor în cel mai scurt timp.

În această scurtă prezentare suntem onești și vă mărturisim că intenția este de a vă transpune în cadrul unui cămin călduros.

Oferim mai mult decât servicii de turism pentru seniori, oferim un cămin – o familie.

Alege cu încredere, suntem sprijinul de care ai nevoie!

Casa Octavian, cazare pentru senioriCasa Octavian, turism pentru seniori